Bregovita Hrvatska

Poslovni partneri

Poštovani,

U Zagrebu se održava drugi Festival vina Bregovite Hrvatske, vinske regije koja uključuje vinogorja Zagorja i Međimurja, Prigorja i Bilogore, Plešivice, Pokuplja i Moslavine.

Organizatori festivala su članovi Udruge Bregovita Hrvatska koje će posjetitelji festivala moći upoznati, čuti njihove zanimljive priče te uživati u osvježavajućoj šarolikosti izvrsnih vina i pjenušaca.

Ciljevi festivala su povećati poznatost vinske regije, vina i vinara Bregovite Hrvatske te omogućiti ljubiteljima vina kušanje izvrsnih vina iz regije od kojih mnoga nisu u ponudi trgovačkih lanaca.

Na festivalu će se predstaviti 60-tak vinarija s više od 300 vinskih etiketa. Uz vinarije, na festivalu će se predstavit agroturizmi s ponudom tradicionalne hrane. Ponudu festivala upotpunit će izložba alata iz vinograda i podruma naziva Od bobice do kupice.

U okviru 2. BregFesta održati će se tri  radionice.

    15:30 – 17:00  Ceramics and wine / Nela Marušić
    17:00 – 18:00 Jantarna vina Bregovite Hrvatske / Darko Lugarić
    18:00 – 19:00 Bregovita Hrvatska - sretan terroir za sauvignon blanc / Mario Meštrović

Sudjelovanje na radionicama je besplatno i zbog ograničenog broja sudionika, molimo Vas da se prijavite putem prijavnice.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na svečanom otvaranju 2. Festivala vina Bregovite Hrvatske 20. listopada u 14:00 sati u ugodnoj atmosferi galerije LAUBA.

Molim Vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: info@bregovitahrvatska.hr  zbog pripreme akreditacija.

Jantarna Vina
Sauvignon Blanc
#13 no. Form is not active
#14 no. Form is not active
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram