Bregovita Hrvatska

BregFest 2022

BregFest 2022

Datum održavanja: 28.10.2022.
Vrijeme održavanja: od 15:00 nadalje
Lokacija: Magazinska ul. 16 Zagreb
Adresa: Magazinska ul. 16, Zagreb, Croatia
BregFest 2022

U Zagrebu se održava prvi Festival vina Bregovite Hrvatske, naše nove vinske regije koja uključuje vinogorja Zagorja i Međimurja, Prigorja i Bilogore, Plešivice, Pokuplja i Moslavine.

Na festivalu će se predstaviti 36 vinarija s više od 140 vina, od kojih je dio nagrađen na prestižnom ocjenjivanju Decanter 2022. u Londonu. Uz prezentacije i kušanja vina na festivalu će se održati 4 vinske radionice i vinski party uz DJ. Ulaz na festival bit će besplatan, a cijene vina promotivne.

Vidimo se u petak 28. listopada u Zagrebu - AvantGarden od 15 sati nadalje!

Iako se tek počela promovirati, Bregovita Hrvatska je već postala poznata po vrijednim vinarima i vinogradarima, okupljenima u istoimenu udrugu, koji svojom strašću, inovativnošću i znanjem te visokim standardima proizvodnje znatno doprinose domaćoj vinskoj sceni. Ove godina vinari Bregovite Hrvatske postigli su i veliki međunarodni uspjeh na prestižnom svjetskom ocjenjivanju vina Decanter u Londonu osvojivši jednu platinu, 4 zlata, 24 srebra i 49 bronce.

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram