Bregovita Hrvatska

Edukacija - ovlaštenje za uzimanje uzoraka vina

Edukacija - ovlaštenje za uzimanje uzoraka vina

Edukacija - ovlaštenje za uzimanje uzoraka vina

Poštovani vinari,

nastavljamo s organizacijom edukacija u suradnji s Hrvatskom agencijom za poljoprivredu i hranu, Centrom za vinogradarstvo, vinarstvo i uljarstvo. Predstavnici Agencije će sukladno Pravilniku o vinarstvu (NN 81/22) održati stručnu obuku o pravilnom uzimanju uzoraka u postupku izdavanja Rješenja o stavljanju proizvoda na tržište (Zakon o vinu, članak 56. stavak 2. i članak 63. stavak 2).

Na temelju završene obuke, polaznicima će biti izdana ovlaštenja za uzimanje uzoraka u postupku izdavanja Rješenja. Osim navedenoga, sudionici će biti ukratko upoznati s novostima vezanim uz označavanje vina na tržištu.

Edukacije će se održati kako slijedi:

  • 15.01. od 17 do 19 sati, Dom kulture, Štrigova 103, Štrigova
  • 17.01. od 17 do 19 sati, Vinski dvor Kutina, Ulica Stjepana Radića 3, Kutina Ulica Stjepana Radića 3, Kutina
  • 18.1.2024. od 17 do 19 sati, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, Vladimira Novaka 23, Zaprešić

Tijekom siječnja edukacija će se organizirati i u Zaboku. Točan termin i lokaciju ću Vam naknadno javiti.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže ovim edukacijama kako bi stekli potrebna ovlaštenja i bili informirani o nadolazećim izmjenama u postupku stavljanja proizvoda na tržište te označavanju istih na tržištu.

Molim Vas da popunite obrazac u prilogu i dostavite na e-mail: info@bregovitahrvatska.hr. Ukoliko e-mailove otvarate na mobitelu i niste u mogućnosti popuniti obrazac, molim Vas da mi samo na e-mail potvrdite dolazak. Obrazac ćete onda popuniti tijekom edukacije jer traženi podaci su potrebni za izdavanje uvjerenja.

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram