Bregovita Hrvatska

Vina Glavica

Vina Glavica

Vina Glavica

VINOGRADSKA ulica 134, 44318, Gornja Gračenica, Hrvatska
091 205 2044
https://www.facebook.com/Vina.Glavica/antun.glavica@gmail.com
Vina Glavica

Na brežuljcima Moslavačke gore, smješteno je Mramor brdo, gdje se nalazi OPG Glavica, koji proizvodi vina za sve istinske ljubitelje tog veličanstvenog napitka.

Moslavina je poznata po kvalitetnim vinima i prekrasnim vinskim cestama. Nas možete pronaći na samom vrhu Mramor brda, u Repušnici, koje je obasjano suncem, a pogled na Lonjsko polje, i šire, oduzima dah. Kušanje vina na takvom mjestu upotpunjuje doživljaj svima koji žele malo odmoriti i uživati u prirodi uz čašu vrhunskog škrleta, graševine ili možda frankovke.

Naša dugogodišnja tradicija proizvodnje vina za osobne potrebe, je prerasla u još veću ljubav prema tome i potaklo nas da proširimo svoju proizvodnju. To se pokazalo kao dobra odluka jer su naša vina na natjecanjima osvojila zlatne, srebrne i brončane medalje. Kada nešto voliš i uložiš svu svoju energiju i trud u to, rezultat je nezaobilazan. Lijepo je čuti pohvale sa raznih strana, i zato dođite, kušajte i uvjerite se sami u kvalitetu naših proizvoda. Bit će nam zadovoljstvo postati nezaobilazan detalj na vašem stolu za vrijeme obiteljskog ručka, u vašim poslovnim objektima, na raznim zabavama i ostalim svečanostima.Naša vrata su uvijek otvorena! 

Vina u našoj ponudi

Galerija slika

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram