Bregovita Hrvatska

Vina Kos - Jurišić

Vina Kos - Jurišić

Vina Kos - Jurišić

Nespeš 8B, 10382, Nespeš, Hrvatska
+385 98 765 4321
https://vina-kos-jurisic.eu/
Vina Kos - Jurišić

Proizvodnja vina iz obiteljske tradicije predstavlja poseban spoj strasti, naslijeđenog znanja i predanosti umijeću vinogradarstva. Naša priča počinje s generacijama koje su posvećene uzgoju vinove loze i proizvodnji vrhunskih vina. U srcu naše vinarije prenose se stoljetna iskustva s koljena na koljeno,čuvajući tajnu odabira sorti, brige o vinogradima i pažljive proizvodnje. 

Obiteljska tradicija odražava se u svakom grozdu, svakoj boci, stvarajući autentična vina s karakterom i dubokim korijenima.

Vina u našoj ponudi

Pinot Sivi Vina Kos - Jurišić
Pinot Sivi
Punog i zaobljenog okusa, osvježavajuće i s izvrsno doziranim kiselinama. S mirisnim, voćnim završetkom koji još dugo ostaje u ustima po ispijanju
Kraljevina Vina Kos - Jurišić
Kraljevina
Autohtona sorta svoje karakteristične jače kiseline i niže razine alkohola, autohtoni grozdovi ove sorte, koji dobivaju crvenkastu nijansu na suncu, dodaju poseban šarm i bogatstvo okusu.
Cuvee Vina Kos - Jurišić
Cuvee
Vaš savršeni čuvar užitka, s osvježavajućim notama i izvrsno doziranim kiselinama, svaka čaša otkriva novu dimenziju zadovoljstva.
Chardonnay Vina Kos - Jurišić
Chardonnay
Klasično suho bijelo vino, intenzivnog, čvrstog, blago sladkog okusa koji je u završetku i taničan. Okus je pun, jak, bogat i trajan tako da dugo vremena nakon kušanja ostaje okus vrhunskog vina.
Muškat žuti Vina Kos - Jurišić
Muškat žuti
Poluslatko vino, izrazito mirisnih nota, zlatnožute boje, prepoznatljive sortne arome, skladnog i harmoničnog okusa ugodnog nepcu.
Kerner Vina Kos - Jurišić
Kerner
Kvalitetno suho do polusuho vino s prepoznatljivom žutozelenkastom bojom, izražajnom sortnom aromom te čvrstim i skladnim okusom. Serviramo ga na temperaturi od 12°C.

Galerija slika

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram