Bregovita Hrvatska

Vina Kunčić

Vina Kunčić

Vina Kunčić

Banfi 125, 40312, Banfi, Hrvatska
0987 912 0256
https://vina-kuncic.hr/vinakuncic@gmail.com
Vina Kunčić
Kamp
KUŠAONA

Vinarija Kunčić je smještena u mjestu Banfi na zadnjim metrima sjeverozapadne Hrvatske. Granična crta sa Slovenijom prolazi preko dvorišta i kuće Kunčić, a s terase njihove vinarije prolama se pogled na krajobraz slovenskog Pomurja i nešto udaljeniju Mađarsku i Austriju.

Podrumi su veoma prostrani i opremljeni najsuvremenijom tehnikom za obradu grožđa i vina a punionica je u potpunosti automatizirana. Brižno održavani uređaji i higijena prostora prvotni su uvjeti uspješnog vinarenja. Obitelj Kunčić na tržištu je prisutna s jednom kupažom pod nazivom “Štrigovske noći” i širokim asortimanom vina sa jednosortnim etiketama: Pušipel, Graševina, Rajnski rizling, Chardonnay, Sauvignon i Žuti muškat.

Vina u našoj ponudi

Žuti muškat Vina Kunčić  Slatko
Žuti muškat
Vrlo lijep i zavodljiv miris slatkastih cvijetnih aroma pomiješanih s primjesama zrelog muškatnog grožđa. Okus je prvenstveno slatkast, ali istovremeno osjetno prisutnih kiselina, pa se slatkoća i živahnost izmjenjuju tijekom cijelog njegovog trajajnja.
Okus vina: Slatko
Sauvignon Vina Kunčić
Sauvignon
Sauvignon je bijela sorta čije je vino osvježavajuće i aromatično. Okus sauvignona sadrži arome zelenih jabuka, grejpa, šparoga i vlažne trave.
Graševina Vina Kunčić
Graševina
Vino tipične sortnosti, elegantne žutozelenkaste boje i punog okusa u kojem prepoznajemo jabuku, med, breskvu i naglašeno osvježavajuće kiseline. Već kao mlado vino razvija sortni miris i aromu istaknute svježine. U Hrvatskoj je to jedna od najpopularnijih bijelih sorti.
Chardonnay Vina Kunčić zelenkastožute boje
Chardonnay
Vino je zelenkastožute boje, mirisa vrlo finog svojstvenog sorti Chardonnay uz vrlo primjerene voćne kiseline. Odlika vina je skladna uravnoteženost kiselina i šećera što ga čini vrlo pitkim, glatkim i sočnim.
Boja vina: zelenkastožute boje

Galerija slika

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram