Obiteljsko gospodarstvo Frlan nastalo je iz obiteljske ugostiteljske tradicije i razvija se od 1905. godine. Tada je otvorena gostionica Vivodina. Sadašnji vlasnici već su treća generacija obitelji Frlan koja uspješno vodi ovo gospodarstvo i kroz sva burna vremena u sto godišnjoj povijesti, gostionica Vivodina još uvijek traje kao omiljeno odredište izletnika, planinara i ljubitelja dobre hrane i kapljice. Proizvode široki asortiman vina za svačiji ukus, a sa brojnih vinskih sajmovima u zemlji i iznozemstvu gotovo uvijek se vraćaju okićina zlatnim i srebrnim medaljama.
Sve generacije Frlanovih oduvijek su udovoljavale željama svojih gostiju nudeći raznolike specijalitete zdrave, domaće hrane i vrhunsko vino. U gastronomskoj ponudi naglasak je na domaćim i svježim sezonskim namirnicama. Od autohtonih jela preporuča se nadaleko poznata Frlanova janjetina s ražnja koja se priprema po recepturi staroj 100 godina.