Bregovita Hrvatska

Vinarija Kopjar

Vinarija Kopjar

Vinarija Kopjar

Pece 112, Budinščina, Hrvatska
385 91 408 5050
https://www.vinarija-kopjar.hr/
Vinarija Kopjar

Vinarija Kopjar smještena je na samoj granici Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije.

U njoj se od samih početaka, 2012. godine, grožđe uzgaja na ekološki način, bez upotrebe mineralnih gnojiva, pesticida, herbicida i otrova.

Iz takvog se grožđa proizvodi linija vrhunskih, prepoznatljivih organskih vina na kojima se i u podrumarstvu primjenjuju minimalne količine enoloških sredstava dozvoljenih u ekološkoj proizvodnji.

U vinogradima Kopjar uzgajaju se bijele sorte grožđa – sauvignon, rajnski rizling, graševina, žuti muškat, chardonnay, zeleni silvanac i manzoni, a od crnih sorti cabernet sauvignon i crni pinot - koje u skladu s optimalnim zemljištem, povoljnom klimom i njegom vinogradara razvijaju svoj maksimalan potencijal.

Na nedavno održanom Pjenušavom zagorskom doručku Vinarija Kopjar je premijerno predstavila svoja tri prva organska pjenušava vina: Blanc de Blancs, Pinot Noir Rose i Muscat. Pjenušci su proizvedeni od ekološkog grožđa chardonnay, crni pinot i muškat tradicionalnom, šampanjskom metodom dugog vrenja u boci, a dostupni su u dvije kategorije – brut i demi sec.

Vina u našoj ponudi

Graševina Vinarija Kopjar
Graševina
Vrhunsko suho vino bogatih aroma zrele breskve i ugodno pikantnih, herbalnih aroma. Uravnoteženih kiselina, raskošnog i punog okusa te dugotrajnog mineralnog aftertastea.
OTVORI
Sauvignon Vinarija Kopjar
Sauvignon
Vrhunsko suho vino svjetle žuto zelene boje, punog okusa i tijela, profinjenog i nježnog mirisa bazge. Naglašene su herbalne arome livadnih trava i koprive koje su podržane mineralnošću podneblja.
OTVORI
Cuvée Kopjar  Vinarija Kopjar
Cuvée Kopjar
Kopjar Cuvée je maštoviti blend graševine, manzonia rajnskog rizlinga, sauvignona i muškata žutog. Intenzivnog je mirisa, cvjetno voćnog karaktera, te živog, istovremeno elegantnog trajanja, te srednje punog tijela.
OTVORI
Rajnski Rizling Vinarija Kopjar
Rajnski Rizling
Polusuho vino dobiveno preradom ekološki uzgojenog grožđa. Harmoničnog mineralnog okusa sa snažnim ali profinjenim aromama i mirisima zrelog voća. Idealan je izbor uz riblje specijalitete i školjke, kao i uz jela od bijelog i crvenog mesa.
OTVORI
Cabernet Sauvignon Vinarija Kopjar
Cabernet Sauvignon
Vrhunsko suho vino dobiveno preradom ekološki uzgojenog grožđa. Prekrasne rubin crvene boje, s bogatim aromama bobičastog voća. Punog, harmoničnog i dugotrajnog okusa, te uzbudljivih voćnih mirisa.
OTVORI
Kopjar Pinot Noir Rosé Vinarija Kopjar
Kopjar Pinot Noir Rosé
Skladnog je i punog tijela, te izrazite svježine.Harmonične arome jagode, te sitni mjehurići čine ovaj pjenušac užitnim u svakoj prilici. Odležao je dvije godine na finim talozima. Kopjar Pinot Noir proizveden od ekološkog grožđa pinot noir, klasičnom metodom druge fermentacije u boci.
OTVORI

Galerija slika

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram