Bregovita Hrvatska

Vinarija Voštinić Klasnić

Vinarija Voštinić Klasnić

Vinarija Voštinić Klasnić

Ulica Grabersko Brdo 226, Graberje Ivanićko, Hrvatska
098/ 822 095
https://vk.hr/info@vk.hr
Vinarija Voštinić Klasnić
Restoran
RESTORAN

Nalazimo se na brdu iznad Ivanić–Grada. Na mjestu gdje je nekad bila stara klet danas imamo moderno uređenu vinariju okruženu vinogradima i voćnjacima, koja predstavlja spoj autentičnog i suvremenog. Naša vina inspirirana su prirodom. Cvjetnim mirisima, voćnim okusima i jutarnjim suncem iznad vinograda. Naša vina prepoznali su vrhunski restorani, wine barovi i vinoteke diljem Hrvatske, a galerija vina Miva naš je ekskluzivni partner i distributer.

Vina u našoj ponudi

Škrlet Vinarija Voštinić Klasnić
Škrlet
Ljeto, jutarnje sunce i breskva. Dobra vibra, pjesma i ples. Riba ili pajcek. Sushi ili pura. Mladost, ludost. To je Škrlet.
Unikat Vinarija Voštinić Klasnić
Unikat
Kasno ljeto i zalazak sunca. Dobro društvo i razgovor ugodni. Plodovi mora ili vrta. Rižot ili štrukla. Škrlet predikat. To je Unikat.
Fraktal Vinarija Voštinić Klasnić
Fraktal
Počinje slavlje, donesite aperitiv. Prošlo je godinu dana, osjećam se živ. Lepršav kao leptir, energičan kao kristal. Škrlet pjenušac. To je Fraktal.
Muškat Vinarija Voštinić Klasnić
Muškat
Zlatno sunce, miriše na jabuke. Lezi na travu, avantura počinje. Tropsko voće i lagani kolač. Nešto slatko. To je Muškat.
Red Vinarija Voštinić Klasnić
Red
Zimska večer pored kamina. Dobra knjiga, romantika i jazz. Fina večera pa kockica čokolade. Čaša vrhunskog crnog, bio bi Red.

Galerija slika

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram