Bregovita Hrvatska

Vinogradi s pogledom na Bolfan Vinskom Vrhu

Vinogradi s pogledom na Bolfan Vinskom Vrhu

Datum održavanja: 16.06.2023.
Lokacija: Bolfan Vinski Vrh
Adresa: Bolfan Vinski Vrh, Gornjaki, Hrašćina, Croatia
Vinogradi s pogledom na Bolfan Vinskom Vrhu

U ovom drugom izdanju okupljamo se u Bolfan Vinskom vrhu s ciljem da uživamo u izvrsnim vinima naših zagorskih vinara, isprobavamo i kušamo vina s posebno osmišljenom gastro ponudom i to sve s prekrasnim pogledom na zagorske brege.

Svoja vina predstavlja 15 renomiranih zagorskih vinara – Vuglec breg, Vinarija Petrač, Vinarija Sever, Vinarija Bodren, Vina Zdolc, Prekratić Vino, Vina Petrišić, Vinarija Grozaj, Vinarija Kota, Vinarija Micak, Kupilek, Vina Petrovečki , Bolfan Vinski Vrh, Vinarija Kopjar, Trgocentar i naravno naši domaćini, Bolfan Vinski Vrh.
Bit će to popodne s raznim iznenađenjima, a za potpuno sljubljivanje i uživanje pobrinut će se DJ i naš sponzor Jamnica.

Budi i ti dio ove nove priče koja će putovati po Zagorju i upoznati te s vinarijama Zagorja kroz sva osjetila.
Vina i zagorski bregi tu su da bi se u njima uživalo. Spojite jedno s drugim, ugodno s korisnim, ukusno s predivnim, vina s ugledom i vinograde s pogledom te pronađite idealnu mjeru za uživanje u Hrvatskom zagorju.

Gdje: Bolfan Vinski Vrh
Datum: 17.06.2023.
Vrijeme: 17.00 do 23.00 sata
Cijena: 30 € po osobi – kušanje vina i gastro ponuda uključeni u cijenu (kotizacija za čašu 10 €)
Rezervacije: bolfan@bolfanvinskivrh.hr
+385 98 903 7312

Požurite jer je broj osoba ograničen!
vinogradispogledom.visitzagorje.hr

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram