Bregovita Hrvatska

Međimurski vinari otvaraju vrata svojih podruma

Međimurski vinari otvaraju vrata svojih podruma

Datum održavanja: 19.05.2023.
Lokacija: Međimjurje
Međimurski vinari otvaraju vrata svojih podruma

Poznata eno-gastronomska manifestacija Urbanovo, započela je proteklog vikenda Festivalom pušipela koji je opravdao sva očekivanja. Festivalom je tijekom vikenda prošlo mnoštvo posjetitelja koji su uživali u sjajnoj atmosferi i izvrsnim vinima.

Pred nama je još jedan bogati vinski vikend – vikend Otvorenih podruma 19. i 20. svibnja. Prava je to prilika za još jedan hedonistički posjet Međimurskoj vinskoj cesti i prepuštanju užicima iz ponude međimurskih vinarskih obitelji.

Osim što će vas vinari zadiviti svojim vinima, oduševit će vas i predivna netaknuta priroda i predivan pogled na ono što je ukras gornjeg Međimurja, a to su bogati, pitomi i zeleni brežuljci na čijim se padinama uzgajaju najbolja vina u regiji. Uz vina, očekuje vas i bogata gastronomska ponuda, a za dobru zabavu pobrinut će se DJ-i, tamburaši i zabavljači.

Vrata svojih podruma ove godine otvaraju sljedeće vinarije:

Cmrečnjak, Dvanajščak Kozol, Hažić, Horvat, Kerman, Kocijan, Kojter, Kossi, Kunčić, Medenjak, Munđarov Breg, Novak, Podrum Štrigova, Preiner, Štampar.

Detaljni program Otvorenih podruma možete pronaći na www.urbanovo.hr

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram